O BLOGU

Blog je namenjen prvenstveno učenicima engleskog jezika V, VI, VII i VIII razreda OŠ “Aca Sinadinović” Loćika (zbog čega i sam naziv bloga ˝EnglishOŠAca˝), a zatim i svim ostalim učenicima i nastavnicima engleskog jezika.

Svaki od već pomenutih razreda ima svoju stranicu (V razred – Fifth Grade, VI razred – Sixth Grade, VII razred – Seventh Grade i VIII razred – Eighth Grade) na kojoj se nalaze lekcije koje se obrađuju na redovnim časovima engleskog jezika u školi. Lekcije su proširene informacijama, slikama i snimcima kojih nema u udžbenicima, a namenjene su učenicima koji žele da prošire svoje znanje o temama koje se obrađuju na redovnim časovima.

Na svakoj stranici ispod lekcije se nalaze vežbanja koja su namenjena učenicima koji žele da provere svoje znanje nakon pročitanog teksta, ili odgledanog video sadržaja.

Učenici koji budu rešili data vežbanja, a pohađaju nastavu u OŠ ˝Aca Sinadinović˝ Loćika biće ocenjeni za dodatni rad i zalaganje van redovne nastave.

Mitić Vladimir

Creative Commons License
This work by EnglishOŠAca is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s